Ajungilak Kompakt SummerUtpräglad sommarsovsäck utan termokrage och termoklaff.
Komfort temp. +30-+10, extrem temp. +5
Ligglängd 180/190cm
Vikt 850/890 gram
Packvolym 3,3/3,5 liter


Tillverkare: Ajungilak
 
Betyg: 4.334.334.334.334.33
(betyg 4.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 2 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Jag har haft säcken i 2-2½ år nu och använt den intensivt både inomhus och utomhus. Har väl sovit kring 60 - 70 nätter i den. Jag tycker att det är en bra sovsäck - för engångsskull så har jag en sovsäck man kan sova i inomhus utan att rinna bort. Dessutom är det mycket bra att den är liten och lätt att bära.

Överlag är jag mycket nöjd med sovsäcken och kvalitén på den både när det gäller väv och övrig hållbarhet. Den har till exempel inte blivit speciellt smutsig (jag använder visserligen sovsäckslakan). Nackdelarna är att den ganska snabbt gick sönder vid den övre dragkedjeinfästningen. Desstuom kan jag tycka att den är lite trång.

Kommentar: Liten og lett pose som kan brukes vår, sommer og høst. Enkel å legge inn i komprimeringstrekket. Tar meget liten plass i sekken. Solid, godt kvalitetsprodukt.

Plus: Liten packvolym.

Minus:Fanns endast i en storlek (190cm)

Kommentar: Detta är en mycket utpräglad lättviktsovsäck som passar för sommar och innomhus bruk.
Jag tycker att den är mycket bekväm och lätt att ha med sig. Det enda jag är missnöjd med, eftersom jag är ganska kort, är att sovsäcken endast fanns i storlek 190cm när jag köpte den.