Zebra Billy CanGryta som är gjord i rostfritt stål och är gjord för att användas för matlagning över öppen eld. Finns i flera olika storlekar.


Tillverkare: Zebra
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Hållbar, mycket bra att kunna spänna fast handtaget

Minus:Kanske att man skulle vilja kunna spänna fast locket stenhårt om man vill frakta någon vätska utan risk

Kommentar: Stabil, lätt att rengöra och inga problem med att spänna fast handtaget så att man kan koka upp hela med vatten/kaffe/soppa och hälla över i andra kärl utan att det skall kännas otryggt. Svalnar blixtfort.
Lite osäker på hur mycket jag kommer använda lilla skålen som följer med men den tar så pass lite plats att den får åka med om man inte behöver höjden för något tillbehör.
Inga problem att slänga i en gasoltub om man önskar det, kör man på en 100g så gissar jag att man även kan lägga med en mindre brännare om man inte orkar hugga ved.

Plus: Konstruktion, material

Minus:Inga egentligen

Kommentar: KISS deluxe. Rostfritt stål, en bombsäker hankel. Lite tveksam till den lilla skålen. Bättre att ta ut den och fylla kärlet med bra att ha saker, typ kåsa, kryddor, tändstickor o annat. Locket är bra utformat, går lätt att lyfta av med en kniv, sked, eller bara en pinne.

Då den är relativt hög så får den en relativt låg tyngdpunkt, vilket gör att den hänger stabilt med minimal risk för att den ska tippa över.

Liknande produkter: Tatonkas kokkärl

Plus: Rostfri, lätt att rengöra

Minus:Finns inga...

Kommentar: Har använt min Billy Can från Zebra ett par månader nu och jag gillar den bara mer och mer. Den är gjord för att användas för att laga mat över öppen eld. Det finns även en liten tallrik inuti som gör att man kan användas till att ångkoka eller bara användas som en tallrik.

Logga in

Tips!