Eta Power 1,7 l

» Ladda upp produktbild

Kokkärl med värmeväxlare.


Tillverkare: Primus
 
Betyg: 4.54.54.54.54.5
(betyg 4.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Effektiv, snygg, teflonet underlättar disken.

Minus:Ganska dyr

Kommentar: För det första så ser ju kastrullen rätt så häftig ut! Om man nu bryr sig om det är en annan fråga. Teflonet tycker jag är bra, gäller bara att man använder rätt redskap.
Flänsarna ska ju höja kökets effektivitet, men jag har svårt att bedöma detta då jag inte har provkört kastrullen mot en "vanlig" panna, men enligt föregående talare så är det ju tydligen en viss skillnad. Min känsla är densamma, det känns iaf effektivare...
Sen är ju frågan hur mycket effektivare det blir. Kastrullen känns ganska dyr.

Köpplats: Intersport

Plus: Den fattiges Jetboil/Reactor :-).

Minus:Varför ska alla kokkärl ha teflon numera..? EDIT! Sedan jag använt kokkärlet under sommaren har jag nu förstått varför "alla" kokkärl har teflon ;-). Klart praktiskt och det finns fin-fina nylonskedar att köpa i närmsta ICA...

Kommentar: Den fungerar! Och ger således energieffektivare matlagning.
1,7 literskastrullen passar bra till mitt Primus Titanium gaskök och ger en effektiv och bränslesnål kombo för lätta sommarturer där man vill reducera bränsleförbrukning maximalt.

Kök med mindre diameter på kärlstöden kan vara svårt att använda, kastrullens flänsar hamran helt eller delvis utanför radien på kärlstöden på mindre brännare...det ska finnas en 1-L modell som passar de minsta köken.

Lär väl skaffa 2,1L för vinterturerna...

Logga in