Lundhags Syncro highLunhags uttalat mest välutvecklade känga.


Tillverkare: Lundhags
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Mycket bekväma, ger maximalt stöd åt vristen. Vattentäta (kräver regelbunden noggrann vaxning!). Foten hålls varm och torr. Innersulan av ull torkar helt under natten även i tält då man plockar ut den.

Minus:Har inte upplevt några dåliga egenskaper hos dessa kängor.

Kommentar: Har haft kängorna i två år och använt dem under längre vandringar både i skog och fjäll samt under helgernas dagsturer, året om. Tårna har gott om utrymme i dessa kängor, ändå sitter hälen på plats som gjuten. Mycket bekväma och varma med dubbla ullsockor, utan att bli svettiga. Passar mycket bra även för damer med bredare fot!

Köpplats: XXL

Pris: 2500

Plus: Stabil, bra hälgrepp

Minus:Pris

Kommentar: En mycket stabil känga för hård terräng under vår, sommar och höst. Har gått flera långa och intensiva marscher med dessa kängor samt vid flera tillfällen använt dem i flera veckor i streck. Det positiva med dessa är stabiliteten och hälgreppet. Det är i princip omöjligt att trampa snett i syncron, och jag har aldrig känt av ens tendenser till hälskav. Kvaliteten är mycket gedigen men efter ett år av (mycket) hård användning släppte sulan i fram. Jag kan rekommendera kängan!

Plus: Mkt skön, stabil. Lätt att vandra i.

Kommentar: Köpte Syncor efter mkt tetstande och prövande av olika lundhags kängor.
Är mkt nöjd kan jag säga.

Köpplats: Fjällsport i Tärnaby

Pris: 3600

 

Logga in

Tips!