Klättermusen Gere

» Ladda upp produktbild

Slittålig byxa


Tillverkare: Klättermusen
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Kvalitetskänsla, sköna, praktiska

Minus:-

Kommentar: Har använt dessa i skogen, på jakten, fritiden, hemma etc...så nöjd att köpte ett par till. Extremt sköna och slitstarka byxor. Bra passfrom och underbar stretch. Praktiska fickor och smart låsning vi vaderna. Ventilationslösningen funkar perfekt. Tycker de är prisvärda och hade gärna betalat mer för dem.

Pris: 1900

Plus: Häpnadsväckande stryktålig och skön stretch i midjan för rörliga aktiviteter

Minus:Det finns väldigt få men skulle vara att de blir lätt blöta vid regn

Kommentar: Haft byxan sedan 2012 och de fungerar utmärkt att cykla med tack vare stretch i midja och att tyget motstår vind och kyla, däremot så blir de blöta i regn men torkar fort. Det som är byxans största förtjänst att tyget är häpnadsväckande stryktåliga och drar inte åt sig smuts.De har pratisk ventilation som fungerar bra, många praktiska fickor och är förstärkningar på utsatta ställen. Har byxmodellen i svart som jag tycker är mest tilltalande.

Pris: 1471

Plus: Sköna! Vindtäta. Bra med fickor. Ganska snygga.

Minus:Lite läskpappervarning på dem i blött väder. Körde på med impregnering upp till knäna men har kört skalbrallor eller regnbyxor vid blöta hittills.

Kommentar: Väldigt skön byxa, känns inte som syntet trots att det är det. Ventilationerna på lårens utsida funkar otroligt bra, mycket bättre än på mina Megin skalbyxor. Byxan är väldigt vindtät och lagom i passform, varken för tight eller för vid.

Liknande produkter: Lundhags Traverse Pro och Fjällrävenbyxor. Har ägt ett par Fjällräven Vidda som jag var rätt nöjd med men vid blötväder och i tält blev de lätt råa att ta på sig efter någon dag utan torkmöjligheter. OBS, Gere är knappast bättre i det avseendet.

Köpplats: Iller Hiller

Pris: 2195

Plus: Komforten,kvaliten

Minus:Kanske priset

Kommentar: Sjukt sköna byxor..Bra till allt utom när det är blött.....

Köpplats: Addnature.com

Pris: 1895

Plus: Slitstarka, Andas och bra fickor

Minus:-

Kommentar: Håller helt med. Inte direkt vattentät men det gör inget då den andas fruktansvärt bra. Skönaste byxorna jag haft.

Köpplats: Uteliv i Linköping AB

Plus: Slitstarka. Sköna.

Minus:Har inte hittat nåt än...att klaga på pris är tjatigt.

Kommentar: Dom skönaste friluftsbyxorna jag har haft.
Torkar snabbt, skyddar bra mot vind och blir inte jobbigt varma.
Bra fickor fram på låren.

Liknande produkter: Lundhags, Taiga

Köpplats:

Pris: 1890

 

Logga in