Klättermusen Megin jackaMegin jacka och byxa är säkerhetsplagg för vår, sommar och höst med mycket lång livslängd och låg haveririsk.


Tillverkare: Klättermusen
Tillverkarens produktsida
 
Betyg: 3.333.333.333.333.33
(betyg 3.33 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: "Megin" jacka??? Har letat överallt efter denna jacka ,jag aldrig hört talas om.Har kollat den nya katalogen från Klättermusen..och hemsidan.Kan inte hitta en jacka som kallas för "Megin".Bara byxor som jag förövrigt har köpt och är mer än nöjd med.Kan någon vara så snäll att förklara!?Är det jag som är blind och förvirrad? Mvh/Timo.

Kommentar: Köpte en Klättermusen Megin-jacka! Som sagt, mkt jacka är det, robust osv, precis så som jag ville ha den förutom en viktig del - ÄRMSLUTEN! Ärmsluten är på tok för tajta vilket medför svårigheter om man ska ha handskar instoppade, att ha klocka på sig är nästan uteslutet. Detta medför ett svagt betyd som annars förmodligen hade varit topp.
Därför sålde jag min jacka.

Plus: Mycket jacka, tål mycket, lite längre och rymligare, underbara fickor.

Minus:Vikten och packformatet, ingen vindstrut.

Kommentar: Denna jackan har nästan allt. Det går att Slita på denna jackan i månag år och den tål en hel del slitande och rivande, förstärkningsmaterialen är det mest imponerande jag någonsin sett. Den är av lite längre model som är lite klockformad vilket medger god rörlighet och ventilation neråt. Fickkonstruktionen på de nedre fickorna är helt underbart enkel och felsäker, liksom på de övre. I jackan överlag har man undvikit att använda vattentäta dragkedjor vilket är mycket bra, istället kör man på potenta skyddsklaffar överallt.
Tyvärr så sitter fästet för visselpipan i fickan man kommer åt med höger hand, jag hade hälldre haft den i andra fickan då den tenderar att trasla med andra saker.
Den är dock lätt att ta bort.

Tyvärr så gör allt detta att det är ganska mycket jacka om man har den i väskan. Stor och tung. Här är det en nackdel att man inte tagit till lite extra och gett den en riktig vindstrut istället för den skärm som finns på huvan nu.

Redigerat:
Efter några år med denna jacka kan jag bara medela att den fortfarande fyllar sin plats i garderoben, dock har den varit inne hos km för extra tejpning då en del tejpningar släppte, inga problem med den reklamationen.

Nu har jag en delaminering i nacken som dock är hlet mitt eget fel, jag vet med mig att min svett är ganska agresiv mot dylika material, det är dock bra ett de har fått in skyddstyger i de nyare jackorna, den häär får man se till att aldrig ha mut huden medelst underställ som har polokrage och liknande.

Plus: Kvalitét hållbarhet detaljer

Minus:Vikten

Kommentar: Skaljacka gjord för hårda påfrestningar. Därmed är materialet rejält och jackan väger således ganska mkt.
Kan man stå ut med det får man en i övrigt kanonjacka
med bra passform, kvalitet och fina detaljer. Jag har
en äldre modell i Cutanmaterialet och den fungerar
fortfarande efter tre år kanon. Jackan kan upplevas
"stor" och har ganska mkt material. Men det är man glad för dom gånger det är kallt och man behöver ha mycket kläder under. Då har man fortfarande samma rörlighet.

Logga in

Tips!