Fjällräven Sipora MT byxor

» Ladda upp produktbild

Byxa med zip-off i två steg i snabbtorkande blandmaterial (bomull och polyamid). Tillhör Fjällrävens Travel-sortiment.


Tillverkare: Fjällräven
Tillverkarens produktsida
 
Betyg: 4.54.54.54.54.5
(betyg 4.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Slitstarka. Låg vikt. Bra urval och placering av fickor. Kombinationen av långbyxa-långa shorts-shorts. Torkar snabbt. Rålängden

Minus:Storlekarna verkar inte vara konsekventa. Det par jag köpte för tre år sedan satt bättre från dag 1 än det par jag köpte nyligen. Det ena kräver skärp, det andra inte.

Kommentar: Det här är en slitstark och mångsidig byxa som sitter skönt. Jag har haft ett par i snart 3 år och använt dem vid resor till Centralasien och Afrika. Funkar även utmärkt som snygga (min åsikt) långa shorts under svenska sommardagar.

Hade ett par konstant i 4 veckor under en resa. Det var inte så fräscht. Så inköpte ytterliggare ett par för att kunna växla.
Äger ett par mörkgrå (perfekt för vandringar o tuffare miljö) o ett par beige-gröna (stadsmiljö). En perfekt kombi under resan. Prisvärda

Köpplats: Naturkompaniet

Plus: Snabbtorkande. Lätta. Dubbel zip off. Praktiskt utformade fickor.

Minus:Priset.

Kommentar: Har använt mina Sipora-byxor i snart fem år och är nöjd så långt. Torkar riktigt snabbt, är lätta och tar relativt liten plats i packningen. Fungerar bra i varma och fuktiga klimat, kan dock kännas lite klistriga mot benen när det blir fuktigt. En smart detalj är att ena sidofickans öppning är uppåt, medan den andra är framåt. Praktiskt när man reser sittande, öppningen framåt är då lättåtkomlig. Har haft störst nytta av dem vid resor till varmare breddgrader men använder dem även flitigt hemma och i "vargdagsfriluftslivet". Har inte märkt något påtagligt slitage ännu, men den ljusa färgen på mitt exemplar är klart opraktisk och ett par permanenta fläckar har uppstått.

Logga in

Tips!