torka avocado

hejsan
är lite sugen på att torka avocado, enligt vissa kan det vara lite besvärligt att få ett bra resultat.
nån som lyckats bra ??
vänligen nils
 

Lästips

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa Deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
Aldrig hört talas om det, men jag antar att man kan behöva citron eller askorbinsyra för att den inte skall oxideras.
 
Relaterat angående att torka guacamole: http://www.trailcooking.com/dehydrating101/instant-guacamole

Författaren konstaterar att:

"Due to the natural fat you would want to store it in your freezer and use up in 3 months or so. I would not recommend carrying the dried guacamole for extended periods in hot weather due to said fat - it could go off. Otherwise it works great and tastes fabulous when done!

PS: If you use a recipe for homemade, be sure it contains lemon juice to prevent browning. Once you cut the avocado do not stop or wander off until it is all mixed. Avocado browns fast if you do not treat it!"
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips