Titan-kastrull?

Då fungerar titan utmärkt. Om har något "kleggigare" kan det bränna fast precis där lågan möter kastrullbotten, men med flitig omrörning och dämpad låga fungerar det också.

HåkanF
 

avslutad210712

Gäst
Stämmer detta? Vad tycker ni andra...?

Jag försöker välja mellan en Primus Litech med non-stickbeläggning och en EPI Backpackers cooker M i Titan.

Användningsområdena är kaffevatten samt nudlar med varma koppens tomatsoppa.

/M

Inga problem med fastbränning så länge man rör om lite i maten och inte dundrar på med full effekt på köket. Dvs ungefär på samma sätt som man lagar mat hemma.
 

Lästips

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.
Användningsområdena är kaffevatten samt nudlar med varma koppens tomatsoppa.
/M

Skall mycket till att det bränner fast vatten?
Pasta-såser och liknande däremot är ett problem tycker jag. Men det är klart, om man är noggrann med värme och omrörning kan man säkert slippa fastbränning.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips