Titan-kastrull?

Då fungerar titan utmärkt. Om har något "kleggigare" kan det bränna fast precis där lågan möter kastrullbotten, men med flitig omrörning och dämpad låga fungerar det också.

HåkanF
 

avslutad210712

Gäst
Stämmer detta? Vad tycker ni andra...?

Jag försöker välja mellan en Primus Litech med non-stickbeläggning och en EPI Backpackers cooker M i Titan.

Användningsområdena är kaffevatten samt nudlar med varma koppens tomatsoppa.

/M

Inga problem med fastbränning så länge man rör om lite i maten och inte dundrar på med full effekt på köket. Dvs ungefär på samma sätt som man lagar mat hemma.
 

Aktuellt

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Tävling: Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.
Användningsområdena är kaffevatten samt nudlar med varma koppens tomatsoppa.
/M

Skall mycket till att det bränner fast vatten?
Pasta-såser och liknande däremot är ett problem tycker jag. Men det är klart, om man är noggrann med värme och omrörning kan man säkert slippa fastbränning.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips