Jag har haft mitt MSR Whisperlite International sedan -96. Det är använt, men inte välanvänt.
1. Vad gör ni för service/kontroll på ert kök inför en längre vandring? Exempelvis:
-Har ni bytt ut detaljer för att de har åldrats?
-Skruvar ni isär köket och rengör det?
Det vore intressant att höra hur ni gör?
2. Hur kör man köket bränslesnålast? T ex kokar vatten på full effekt/kort tid eller låg effekt/lång tid, högt/lågt tryck o s v?
Vore glad om ni vill dela med er av era erfarenheter angående detta kök (och liknande)!
M v h
Tomas
1. Vad gör ni för service/kontroll på ert kök inför en längre vandring? Exempelvis:
-Har ni bytt ut detaljer för att de har åldrats?
-Skruvar ni isär köket och rengör det?
Det vore intressant att höra hur ni gör?
2. Hur kör man köket bränslesnålast? T ex kokar vatten på full effekt/kort tid eller låg effekt/lång tid, högt/lågt tryck o s v?
Vore glad om ni vill dela med er av era erfarenheter angående detta kök (och liknande)!
M v h
Tomas