Rostad lök!

Efter en hel dags vandring, paddling eller vad det nu kan vara är det ju dax för mat. För mig blir det oftast torrfoder eftersom det är lättast på vandring. Dessa påsar smakar ju som bekant ganska tråkigt efter ett par dagar. Piffa därför upp med lite rostad lök som strös på efter tillagning en riktig höjdare !!
 
Vitlök!

Lök är smaskigt i nästan all mat, men vitlök är ännu bättre, tycker jag.

Ett par hackade klyftor gör underverk för smaken, också i frystorkad sunkmat.

En färsk klyfta om da´n håller vitaminnivån uppe, dessutom.

Ulf
 

Lästips

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
Om man vill piffa upp maten mer så kan man torka löken själv (Mmmmmm) och ha ner i grytan!!!!
soppa+torkat= gotttttttttttt
frystorkat= ÄÄÄÄÄKKKLLLIIIGGGTTTTTTT
min åsikt :)
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips