Lunchtips...

Ett litet lunchtips för fjällturen......
Hade med mig torkade grönsakssoppor från Kebi Naturmat på ett månadslångt äventyr och de funkade skitbra som lunch varje dag. Man kokte vatten på morgonen till lunchen och sen blandade man sopporna+buljon och vatten i termosen. Sen var lunchen klar och när man var hungrig var det bara att vrida på termoslocket. Hade med Digistive kex också för att fylla magen ytterligare. Då slipper man dra upp köket vid lunchtid och allt går mycket smidigare. Ganska goda soppor, dock kunde de varit lite mer smaksatta.
Kan beställas från Kebis hemsida = http://hem.comitnet.com/kebi/index.html

Mvh Jonas
 
Håller med

Jag skrev nyligen in en fråga om lunch tips. Enda tipset var att ta med lunchtermos. Nu har vi provat. Det blev en succé. Okej, cous cous som bara ska blötläggas i tre minuter blev lite överkokta med tre timmars blötläggning. Ett tips på att variera är att ta nudlar, mackaroner etc. och blanda med varma koppen eller liknande.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips