• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Köpa nybörjar kajak

Har köpt flera begangnade "premiumkajaker" och alltid fått tillbaka vad jag gav ungefär och ibland t.o.m mer. Begagnat till mer begagnat tycks inte minska värdet så mycket, men visst -säljer man en som man köpt sprillans så blir det stor förlust.
 
Jag är ute efter en kvalitetskajak men som det stod tidigare i tråden så hamnar man lätt på 50 000 kr. Är det värt det? Jag funtar eventuellt på att ta ett lån och betala av det snabbt. Kan ju vara faktiskt vara värt det om man paddlar mycket. Eller är det dumt?
 
Senast ändrad:
Har du stålarna så shoppa på bara. Underbart att äga en premiumkajak med kvalitetsfinish ända ut i minsta detalj, men det är ju lite jobbigt sen när första reporna börjar komma. Med en begagnad så är man inte lika rädd att använda den eftersom reporna redan finns där.
 
Det är ett skönt känsla när man har kört in första repan på sin finkajak.Då är det överstökat och man kan paddla obehindrad utan att oja sig för mycket.
Min knappt halvår gamla Rockpool Taran börjar se välanvänt ut.
En kajak är ett bruksföremål och skall användas. Kosmetiska repor struntar man i och större repor lagas för att inte försvaga strukturen.
Men man behöver inte överdriva det, ska jag rockhoppa, så använder jag en plastbalja istället.
 

Logga in

<% if (false): %> <% endif %>