Knåskydd

Tjena!

Jag har haft lite problem med knäont och dessutom smällt i knäna några gånger. Ett alternativ som kan vara värt att prova är olika typer av Volleybollknäskydd i neopren. Dessa ger ett mycket bra skydd samtidigt som de håller värmen mycket bra. På gränsen till för bra vid varmare väderlek.

Tjoflöjt!
 
Re: Ett...

brook; sa:
väldigt gott argument till att köpa Arc´teryx knäskydd är att de inte använder sig av kardborreband som "spänna-fast-annordning".

Detta är väldigt avgörande om du åker med laminatbrallor (dvs Gore-tex, m.fl) eftersom vanliga skateboardknäskydd inte beöver ta hänsyn till att de skall sitta under ett par brallor för 2500 kr eller mer, och därmed skaver eller "äter" sönder dina (mest troligt dyra) byxor innifrån.

Har själv Arc´teryx knäskydd och de är helt outstanding! Lätta, håller sig på plats, "äter" inte upp byxor, m.m

Ett möjligt alternativ kan vara Black Diamonds nya Telekneesis, men då är ju frågan både vad priset blir samt var du ska få tag på dem...

telekneesis_s.jpg

(Du kan inte få en större bild om du klickar ;))

Min rekommendation är att köra på ett par Arc´teryx och eventuellt komplettera dessa med ett par (tunna?) neopreneskydd.

/Anders B


Dessa verkar mkt bra!! Inte så farligt dyra heller... 39 dollar. Det kan man leva med.

Är det ngn som testat dessa?

På tal om en annan som nämdes i denna tråd...
Ju mer skydd ju fortare åker man... och ju mer rädd är man utan skydd... Märkligt. =)

Gustaf
 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.