• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Klätterkompis i närheten av Nyköping,

Hej, har flyttat tillbaka till min hemstad Nyköping igen och under tiden jag var borta fick jag ett intresse för klättring, storstadels utomhus,
Men har ingen att klättra med vilket gör det ganska trist. Då jag har klättrat en del.
Hör gärna av dig om du behöver någon att klättra med.
 
Det finns klättrare i Nyköping, men avsaknad av inomhusvägg gör att det inte finns någon självklar mötesplats. Du kan gå med i Tunabergs Klätter- och Högfjällsklubb samt i närtid komma på klätterträffen i Tunaberg den 23-24 september så kanske du kan knyta lite kontakter.
Beträffande träffen så hittar du den som FB-evenemang. Sök på Klätterträff Tunaberg så hittar du nödvändig information. Lycka till! Seon
 

Logga in