Kex

Göteborgskex, Kungälv gör fortfarande Kornmo kex. Tämligen mycket fiber och bra till underlägg till fet ost, leverpastej och korv.

go tur
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!
Göteborgskex, Kungälv gör fortfarande Kornmo kex. Tämligen mycket fiber och bra till underlägg till fet ost, leverpastej och korv.

go tur
Håller med fullständigt! För många år sedan på en höstvandring tog brödet slut för mig. Hade planerat att proviantera i Alesjaure men de hade också slut på bröd. Vad göra? Två paket Kornmo fick ersätta ett knäckebrödspaket så jag klarade mig till Abisko. Sedan dess följer Kornmo alltid med i ryggsäcken.
/Lasse Å
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips