Glöm ej njutningen av riktigt god mat

En flaska gott rött vin till grillad, baconinlindad fläskfilé, serverad med färska kantareller är faktiskt en möjlighet även ute i naturen.
Naturligtvis svårt att ta med sig på en extrem 14-dagars fjällvandring, men på kortare vandringar över några dagar brukar vi planera för en riktig "helkväll" och packa ner lite "extra" i botten av ryggsäcken.
Tungt att bära på, visst, men skänker en enorm njutning som kontrast till torrfoder och lättviktsmat under resten av vandringen.
/Björn
 
får man lägga in sådana här inlägg på eftermiddagen? *dreggel* jag håller med dig och praktiserar ofta och gärna den filosofin!!
 
!

jag pysslar med friluftsliv för att det skall var avkopplande och gott. Presse kroppen fyfiskt kan ge tillfredställelse men det e få saker som slår en regäl middag vid en fors...
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips