El Chorro

Sonen min är där just nu och i mejl häromdagen berättade han att han "bor i en grotta som har dörr och kök, det är nästan som att bo i en lekstuga" Vet inte vad det kostar, antagligen billigt, eller hur han fått fatt på detta "boende". Han hade inget bokat när han for, utan fixat detta på plats.

Jag har kanske inte tillfört något matnyttigt till dej, men jag hoppas du får en trevlig vistelse där!

Hälsn BrittMarie
[Ändrat av swabr 2005-12-30 kl 12:11]
 
Prova på campingen, dom har vandrarhem för 9 Euro/natt, 6-bäddsrum. Vi bodde där förra julen och det var riktigt kallt på kvällarna och nätterna så ta med sovsäck. Om ni är ett gäng kan jag rekomendera deras camping-stuger, 54 euro för 4 pers. Då har ni kök och egen toalett. Campingen ligger på gångavstånd till de flesta klipporna.

http://www.alberguecampingelchorro.com/
 
Tja!
Vi var där för några år sen då bodde vi på ett vandrarhem som låg i samma hus som puben. 6 Euro tror jag det kostade då per natt och funkade bra. (Kanske är samma vandrarhem som beskrivs ovan?)
Ta med en pannlampa så slipper ni snubla när ni går i tunlarna.
Makinodromo var fint!
 
Är ju en fråga om vad man tycker är bäst.

El Finca Campana är det trevligaste stället, schysst ställe att hänga på under kvällar och vilodagar. Många klättrare, kök att laga mat i, duschar, liten affär och diverse tidsfördriv.
Kostar 7 euro natten om man tältar och 9 om man bor inne. Är ju inte riktigt gratis, det är nackdelen.

Finns en camping till som jag inte kommer på vad den heter, den är lite billigare, kostar 4.50 euro natten om man tältar. Även där har dom en liten shop om man är helt utan mat.

Refuggion som ngn innan nämnde har jag inte bott i, men är typ ett vandrarhem. Kan inte uttala mig så mkt om det.

Finns även ett gäng grottor runtomkring som man kan bo i. Helt klart billigast (gratis), är helt enkelt grottor i bergen i chorroområdet som folk flyttar in i och gör det bästa av.

[Ändrat av jimisola 2005-12-31 kl 12:48]
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.