Choklad fondue till efterrätt

En ziplock påse fylld med choklad bitar
Ett päron / äpple / persika / banan (eller annan frukt som du vill)

Värm vattnet (inte koka). Doppa påsen försiktigt ner i det varma vattenet. Låt det inte komma vatten inn i påsen!!! Rör i påsen med en träpinne eller gaffel tills chokladen har smält. I förväg, skär upp frukten i lagom stora bitar. Server omedelbart!

Ni får spela Sten, Sax, Papper om vem som får slicka rent påsen :p
 

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips