Choklad fondue till efterrätt

En ziplock påse fylld med choklad bitar
Ett päron / äpple / persika / banan (eller annan frukt som du vill)

Värm vattnet (inte koka). Doppa påsen försiktigt ner i det varma vattenet. Låt det inte komma vatten inn i påsen!!! Rör i påsen med en träpinne eller gaffel tills chokladen har smält. I förväg, skär upp frukten i lagom stora bitar. Server omedelbart!

Ni får spela Sten, Sax, Papper om vem som får slicka rent påsen :p
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips