Basen är ju pemmican såvitt jag förstått (kött & ister) sen är den ju smaksatt med lite annat vilket leder till lite högre andel kolhydrater.
Skulle kalla det för en populistisk pemmican
Var lite nyfiken på om någon testat. Annars funderar jag på att göra en provbeställning.
Ingredienser: torkat nötkött, bacon, vegetabilisk olja, torkad soppa grönsaker
(Morötter, palsternacka, lök, selleri, Burnet, bönor, purjolök, paprika, tomater)
Havremjöl, sojaprotein, bambu-, salt-, linfrö, sesam, Amaranth, hirs,
Vetekli, senapsfrön, örter, kryddor,
Konserveringsmedel: natriumnitrit;
100 g Pemmican innehåller en genomsnittlig / genomsnittlig inneslutning / contenir moyen:
30% färskt nötkött / färskt nötkött / viande de boeuf
Kondense / Energi / Energi: 2234 kJ / 539 kcal
Protein / protein / protein 12,0 g
Kolhydrat / kolhydrat / glucides 14,0 g
Fett / fett / lipid 49,0 g
Nettovikt 200g