Nyheter > Vill du vara med i världens tuffaste ...

Vill du vara med i världens tuffaste realityserie?

"Vill du vara med i världens tuffaste realityserie?"

Så löd frågan för cirka ett år sedan när Nicklas Lautakoski blev kontaktad av Naked and Afraid, som är Disocvery Channels flaggskepp och på topplistan av kanalens populäraste program världen över.

Utmaningen går ut på att klara sig själv 21 dagar i vildmarken, utan medtagna kläder, mat eller vatten. Man får enbart ha med sig ett enda föremål. Som om inte det vore nog paras man ihop med en helt okänd person som man träffar mitt ute i vildmarken, helt naken, och så börjar utmaningen.

21 dagar är en lång tid och det handlar om att försöka skaffa mat, bygga läger och skydda sig mot den fientliga omgivningen.

Självklart kunde inte Nicklas avstå utmaningen utan tackade ja! Nära inpå avfärd fick han reda på att han skulle till den australiensiska outbacken, en mycket ogästvänlig och torr ökenmiljö vilket oroade honom mycket. Skulle det finnas vatten där? Giftiga ormar? Något ätbart?

Klarade han av utmaningen? På söndag sänds programmet på Discovey Chanel i USA inför miljontals tittare och i höst kommer programmet sändas i Sverige.

Följ Nicklas på hans facebooksida.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar