Nyheter > Vildmarksmässan blir Explore

Vildmarksmässan blir Explore

Explore kommer att spegla friluftsliv och äventyr genom tre ledord – Resan, allt från det stora planerade äventyret till det spontana lokala. Friluftslivet handlar om att röra sig och upptäcka nya saker. Mötet, med naturen, mötet med andra och mötet med sig själv. Målet, att upptäcka en ny plats, få ny kunskap, utmana sig själv och att njuta.

Explore kommer att uppmuntra till upptäckarglädje och utforskande. Att vistas i naturen både genom det planerade äventyret och den spontana upplevelsen i närområdet. Äventyret och friluftslivet kan finnas både runt hörnet eller långt borta. Att packa ryggsäcken en fin dag och ge sig ut på en dagsvandring eller att göra en välplanerad resa för att bestiga berg i något annat land. Alla kan möta naturen efter sina förutsättningar. Att utmana sig själv genom att testa nya saker, möta olika experter och inspiratörer samt hur vi har en hållbar natur är viktiga delar i Explore. Besökarna på Explore kommer att erbjudas aktiviteter, föreläsningar och utställare inom alla områdena.

Fotomässan som tidigare arrangerats på hösten flyttar till våren och arrangeras i samma hall som Explore, vilket ytterligare kommer att stärka utbudet på Explore.

Mässan arrangeras 9 - 11 mars 2018 på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Mer information.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2017-07-01 11:43   Patvest
Jaha, så det blir exakt lika tråkigt som tidigare.
 
2017-07-04 14:14   SOTO
Sorglig tillställning, en gång i tiden var det här en mässa där man kunde ta del av marknadens utbud per tillverkare och inte som nu, en mix av produkter via distributörer. Man kan lika gärna besöka en välsorterad butik.

På 60-70-80-talet hade mässor ett upplägg som i grunden var statiskt och där man fick det man trodde man betalat för. Men det var då det;)
 
2017-07-07 09:17   Merckx
Instämmer gällande tråkigheten. Lär väl bli än mer turistmässa/knalleland med renkorvsförsäljning.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!