Nyheter > Stora och små ryggsäckar

Stora och små ryggsäckar

Thule Versant  -  (dam- och herrmodell 70L, 60L & 50L)
En ryggsäck för längre vandringar. Rygglängden kan justeras 12 cm och höftbältet 15 cm.
Höftbältet är kompatibelt med utbytbara tillbehör som klickas fast med hjälp av ett VersaClick-system. Tillbehören säljs separat. Locket kan förvandlas till en slingväska.
Bottenskiktet är vattentätt och kombineras med ett partiellt regnskydd. Stort u-format blixtlås för enkel åtkomst till packningen och fästanordningar för vandringsstavar och isyxor finns framtill.

Thule Stir - (dam- och herrmodell i 35L, unisex i 20L och 15L)
Mindre modeller för dagsturer, 35 L-ryggsäcken är dock mer justerbar för passformens skull. I övrigt har den samma bottenskikt och regnskydd som på modellen Versant. Höftbältet och bröstremmen är avtagbara för stadsanvändning.


Haglöfs L.I.M STRIVE 50
Den här ryggsäcken är en lättviktare den väger 1,14 kg med en packvolym på 50 liter. Tar man bort aluminiumstaget som ingår i bärsystemet går det att få ner vikten till under kilot, även topplocket går att ta bort. Elastiska fickor på höftbältet och den elastiska corden på framsidan kan användas för att komprimera säcken och som fäste för kläder eller utrustning. Den är förberedd för vätskesystem och har fäste för vandringsstavar eller isyxa. Öppnas längs med hela framsidan.


Bergans Helium

är en annan lättviktare 55 l säcken väger endast 1 kg. Den har justerbar rygglängd och flera fästen för kringutrustning, öppnas längs med hela framsidan. Fäste för pulka, avtagbart topplock, öppen sidoficka i mesch. Säcken har ett kompressionssystem.


Osprey Tempest 20 L, dam

En dagturssäck designad för kvinnor. Försedd med bröstrem med visselpipa, justerbar rygglängd, utvändigt fack för vätseksystem, dragkedjefickor på höftbälte, stretchficka på axelremmen med mera.


Fjällräven har under våren släppt två mindre säckar Räven och High Coast.
Räven är sydd i kraftig, vaxad G-1000 HeavyDuty Eco med återvunnen polyester och ekologisk bomull. Fickor för bärbar dator och rymliga förvaringsfickor. Finns i storlekarna 20, 28 liter för vuxna och en 7 liters miniversion för barn.

High Coast är sydd i lätt, stark G-1000 Lite och kraftig G-1000 HeavyDuty och finns i storlekarna 24 och 18 liter. Vill man ta med den som extraväska kan den enkelt rullas ihop och packas i sin egen frontficka genom att bröst- och höftremmar kan tas av och ryggplattan i skumplast tas ur.Räven

High Coast

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in