Nyheter > Ramundberget inviger Sveriges största gym

Ramundberget inviger Sveriges största gym

För att stärka Ramundberget som åretrunt destination satsar anläggningen nu på ett nytt träningskoncept – Fjällpuls. Tanken är att kombinera beprövade tränings- och måbrametoder med den unika fjällmiljön för att må ännu bättre.

Fjällpuls, som har officiell premiär 11-14 september erbjuder en mängd olika träningsformer i kombination med god mat, träningstips och inspiration. Det handlar om att utmana sig själv efter sina egna förutsättningar i en stimulerande fjällmiljö, dels för att förbättra konditionen men också för att må bättre.

– Vi har Sveriges största naturliga gym utanför knutarna och det vill vi ta vara på och utveckla för att stärka oss som en åretrunt-destination, säger Anders Östring, vd på Ramundberget. Skidåkaren Mathias Fredriksson och äventyraren Stina Rawald har hjälpt oss både med upplägg och tester så vi känner oss trygga med konceptet, fortsätter Anders Östring.

Nu innefattar Fjällpuls mer än bara träning, det är välmående på hög nivå. En kombination av träning och glädje ska skapa välmående oavsett tidigare träningsbakgrund. Jenny Persson arbetar som egenföretagare i Ängelholm och har provat Fjällpuls som ett led i träningen inför avslutningen av halvklassikern.

– Otroligt spännande och stimulerande. Här finns det verkligen utmaningar och jag har aldrig svettats så mycket tidigare. Träningen här ger både energi och en inre ro som inte går att jämföra med träningen där hemma. Hemma finns det så många måsten som pockar på uppmärksamheten vid sidan av träningen. Här förtar det ena inte det andra, avslutar Jenny.
 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in