Nyheter > Podcasten Husky

Podcasten Husky

Magnus Ormestad och har under vintern startat en podcast som heter Husky. Där intervjuar han de människor som motiverar oss, leder oss och inspirerar oss till ett aktivt liv utanför den bekväma vardagen

De är guider, forskare, fotografer eller professionella idrottare. Man kan nog kalla en del av dom för frilufts- och idrottsentreprenörer. Han vill möta de människor som ofta har jobb som vissa kanske bara drömmer om. Det vi gör under några semesterveckor, det gör dom på heltid och på blodigt allvar. Det vi kanske gör som korta träningspass är deras levebröd.

Vad är det som driver dom? Hur ser deras vardag ut och hur tog de sig dit? Vad längtar de efter? Hur ser dom på sin bransch och sin roll? Hur vill dom utvecklas, vad har de för strategier och vad tror de om framtiden för sin bransch och för oss?

De första avsnitten är inspelade och det första avsnittet ligger nu på iTunes där vi får möta Mikael Lindnord som är professionell multisportare och lagkapten för AXA-Adidas Adventure Racing Team.

Mer information

Lyssna gärna på det första avsnittet som nu ligger ute

Fler avsnitt kommer upp i april och nya intervjuer är redan bokade.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in