Nätverk i Hälsingland

Nätverk i Hälsingland för Långfärdsskridsko-, Kajak- och Fjällturer vänder sig till personer som är intresserad av någon eller några av ovanstående friluftsturer.

Av: Inge Bäckström

Nätverk i Hälsingland för Långfärdsskridsko-, Kajak- och Fjällturer vänder sig till personer som är intresserad av någon eller några av ovanstående friluftsturer.

Grundkonceptet bygger på e-postinbjudan. Tanken är att med upptäckarglädje och i demokratisk anda genomföra en friluftstur under trivsamma former. Man hjälps åt att lösa eventuella problem som kan uppstå under "resans" gång! Mycket bygger självfallet på att man är en självgående friluftsmänniska och respekterar demokratins spelregler. Ingen medlemsavgift förekommer. Man deltar alltid på egen risk och man ansvarar alltid för din egen säkerhet. Vilket är viktigt att komma ihåg! En Sarekvandring september 2009 finns med på agendan.
Tycker du detta låter intressant, ja, då är det bara att skicka ett SMS, eller ringa!

Inge Bäckström
Simeå

070-2198265

Läs mer

Efter långa diskussioner kring ämnet avgifter och allemansrätt kommer här en sammanfattning av tråden och även en omröstning. Vad tycker du i frågan?

Att bygga broar

Common Values United jobbar för att öppna upp den svenska naturen för "barn från tredje kulturen". 7 kommentarer
Tävla om ett exemplar av ”Barnens fjällbok – En handbok för unga fjällvandrare”.
Glaciärvandring, klättring och balansgång längs en smal kam. Att ta sig till Sveriges två högsta toppar är inget för den höjdrädda. 4 kommentarer
Föreningen Hej främling och STF arrangerade förra helgen en fjällvandring för att ge fler möjlighet att må bra och hitta nya vänner.

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.