Nyheter > Mässan Fair Enough blir OnLine i år

Mässan Fair Enough blir OnLine i år

I Skärstadalen – Smålands Toscana – ligger friluftsbutiken Uthuset. Deras outdoormässa, Fair Enough, ska gå av stapeln som planerat i slutet på april. Men i år blir det OnLine!

För många friluftsintresserade klingar mässnamnet Fair Enough bekant sen länge. De första 10 åren, med start 2003, hölls mässan hos Get Out i Bodafors, sen blev det lite paus och nu är den sen några år återuppstånden hos Uthuset i Skärstad, en bit norr om Huskvarna. Den här gången blir det dock annorlunda, väldigt annorlunda.

Beskeden om inställda event duggar minst sagt tätt men på Uthuset pågår ett febrilt arbete för att ställa om årets mässa till en digital version. Det blir clinics, föredrag, produktnyheter, intervjuer, prylspaning m.m. där ett antal varumärken, friluftsprofiler och inte minst teknik & tekniker kommer finnas på plats i och utanför den nyrenoverade ladan. ”Tagningarna” görs både i butiken och utomhus men navet för onlineversionen kommer vara den specialbyggda studion uppe på logen.

- Det blir en mix av livesändningar och nybandade inslag, allt produceras här under veckoslutet och kan avnjutas på en skärm nära dig, säger Jocke Sundberg som är en av de drivande på Uthuset. Vi började förbereda oss som vanligt i höstas men kände i slutet av februari att det nog var bäst att ha alternativa planer om vi skulle få göra en mässa även i år. Och så blev det, just nu jobbar vi järnet för att genomföra plan C, det finns faktiskt en plan D också men den tänker vi inte på alls i dagsläget.

Fair Enough 24 - 26 april.

Mer information.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar