Lansering av ny unik webshop

Av: admin

Borguddbros - Bikes and Parts lanserar en ny webbutik med helt ny design och förbättrade funktioner. Denna butik är både säkrare och mer kompatibel med kringtjänster så som kortbetalning och direktbetalning. Förutom nyheterna i funktionaliteten så är produktinnehållet uppdaterat. Vi hanterar nu nu över 750 produkter från fler än 50 olika tillverkare.

-"Vi har knutit en hel del nya kontakter med varumärken som ännu inte lagts in i butiken, därför kommer våren vara mycket spännande. En annan nyhet inför våren är att vi även kommer sälja BMX delar".

Från början hobbyprojekt
Företaget har funnits i över 4 år och drivs av två bröder från Uppsala. Från början startades butiken som ett hobbyprojekt efter gymnasiet vid sidan av butiksjobb men tar nu upp en stor del av deras liv.

"-Det har blivit mycket jobb när man studerar heltid och driver företaget samtidigt, men det funkar. Man får lära sig att prioritera mellan jobb, studier och privatliv", säger en av bröderna.


Borguddbros.com i korthet:

Grundades 2004 av Edvin och Gustaf Borgudd och finns i Uppsala.
Borguddbros.com finns endast på webben.
Består idag av Edvin, Gustaf och 2 st deltidsanställda.
Sponsrade den kända cyklisten Martin Söderström de 3 första åren. Har idag ett Team bestående av: Jacob Ragnarsson och Emil Thelander.

Hemsida

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

En kvinnas ensamma cykling mellan Vadstena och Santiago de Compostella. Upptakt - planering och start 6 kommentarer
Att smörja eller byta till nya fräscha växelvajrar och -höljen är en av de enklaste sakerna man själv kan göra. Det är också något som verkligen har ... 1 kommentar

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.