Nyheter > Helgtips!

Helgtips!

Det är inte svårt att fylla ut helgen med härliga friluftsaktiviteter. Men blir det lite tid över och du befinner dig i Stockholm med omnejd, så startar Vildmarksmässan idag klockan 11.00 på Stockholmsmässan i Älvsjö och pågår till söndag. Det är som vanligt fullt med aktiviteter och föredrag, ett ypperligt tillfälle att klämma och känna på produkter prata med äventyrare och träffa likasinnade med mera.

Mer om Vildmarksmässan.

Ska du ut på topptur eller vill veta mer om toppturer och lavinkunskap, kan du lyssna på Husky som gjort en miniserie med bergsguiden Anders Bergwall - Replacing Luck. Du kan antingen lyssna här i webbspelaren eller i någon av de appar som finns.

Eller varför inte baka Hans Fowelins surdegsbröd, här är hans blogginlägg med recept på "det (ännu mer) kompromisslösa fjällbrödet".

Längtar du efter att gå i en djup grön skog kan den här filmen ge lite fin känsla. Mark Wyatt har spelat in filmen i Cathedral Grove Provincial Park, Vancouver Island, Canada.

Filmen är kort men ger ändå en glimt av den mäktiga skogen där solens strålar knappt når ner. Varsågod här är en kort stunds njutning! Fullskärmsläge rekommenderas.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!