Nyheter > Funktionsplagg för sommarlöpningen

Funktionsplagg för sommarlöpningen

Trots en lång vinter följt av en kylig vår, finns det fördelar när det kommer till aktiviteter som vardagslöpning, trail running och andra högpulsaktiviteter; den svalkande, höga luften. Materialets egenskaper i din utrustning kommer dock mer i fokus när sommartemperaturen stiger och det blir än viktigare att fukten transporteras bort snabbt. Polartec producerar material i allt från underställ till fleece- och skalplagg.  Polartec® Power Dry® är snabbtorkande, har låg vikt och en hög andningsförmåga som håller din hud torr även när du svettas.The North Face - S/S Nihon 1/4-Zip
The North Face S/S Nihon 1/4-Zip är en teknisk fleecetopp gjord i Polartec® Power Dry®-material med en 1/4 halsdragkedja för snabb ventilation. Materialet är behandlat med Polygiene för att hämma tillväxten av illaluktande bakterier.
Ca pris: 499 kr

Millet - Alpine Zip TS
Millets Alpine Zip TS långärmade och kortärmade tröjor, är en del av Millets "Low Impact" kollektion och är tillverkade av det till 82 procent återvinningsbara materialet Polartec® Power Dry®. Tyget ger samma utseende, känsla och prestanda som en ren polyesterprodukt och passar bra för högpulsaktiviteter.
Ca pris: 590 SEK


 
Mammut – Moench T-Shirt
Moench t-shirt är en lätt funktionströja som passar som baslager året runt. Tröjan är sydd i ett lätt funktionsmaterial som är välventilerande, snabbtorkande och fukttransporterande.
En utmärkt t-shirt att bära närmast kroppen vid svettiga aktiviteter som exempelvis klättring, cykling eller löpning.
Vikt: 126 gram (stl L)
Ca pris: 600 kr

Norröna - Bitihorn Equaliser + Zip Neck
Detta nya, lätta bas-/mellanlager passar exempelvis för vandring och trail running, eller andra aktiviteter som ställer krav på komfort och funktion. Materialen equaliser™ plus och Polartec® Power Dry® Stretch® transporterar fukt effektivt samt gör tröjan stretchig och varm. Trekvartslång dragkedja fram ger extra ventilation vid behov. Bröstficka med dragkedja och integrerade handdamasker™. Plagget är silverbehandlat för att motverka dålig lukt.
Vikt: 251 gram (stl L herr), 183 gram (stl M dam).
Ca pris: 899 kr

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in