Nyheter > Fjällfest firar 10-årsjubileum!

Fjällfest firar 10-årsjubileum!

Den 10-årsjubilerande upplagan av Fjällfest arrangeras av Utemagasinet tillsammans med Hilleberg, Bergans, Lange, Dynastar och Mammut. I år är vi på Utsidan med som mediapartner till festen.

Under Fjällfesten den 6 - 9 april kommer det att vara fullt med aktiviteter på Storulvåns fjällstation, allt från guidade toppturer, enklare turer, inspisrationsföreläsningar, filmvisningar, workshops med mera. Det kommer även att finnas möjlighet att prova utrustning som skidor, ryggsäckar och tält.

I dagsläget är flera föreläsare inbokade bland annat Johanna Davidsson som skidade till Sydpolen och kitade tillbaka, Emelie Forsberg som är skidalpinist och en av världens främsta löpare, Lina Hallebratt som berättar om sitt senaste äventyr när hon vandrade Pacific Crest Trail, Henrik Westling berättar om toppturer ett intresse som har ökat väldigt mycket de senaste åren. Mattias Tarestad lär dig om lavinkunskap och har lavinclinics i snön. Från Protect Our Winters kommer Johan Ahlgren, Johnn Andersson och David Samuelsson som alla jobbar för att informera om klimatförändringarna som påverkar våra vintrar och vad vi kan göra för att minska vår egen klimatpåverkan, både hemma och när vi njuter av snön.

Fler föreläsare är på gång så håll koll på Fjällfests hemsida.

Förutom en massa skidaktiviteter och föreläsningar så kommer det att bjudas på livemusik och äventyrsfilm. 

Du kan boka ett fjällpass för alla dagar som ger dig tillträde till alla föreläsningar, kurser och guidade turer från torsdag 6/4  - söndag 9/4. Det finns även möjlighet att boka endagspass som gäller för en valfri dag under eventet.

Vill du uppleva några härliga dagar när vårvintern är som bäst kan du boka ett fjällpass här.

Mer information om Fjällfesten!

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!

Aktuellt: Trevlig helg!