Nyheter > Fem vintersportanläggningar – ett liftkort

Fem vintersportanläggningar – ett liftkort

Ett liftkort som gäller ett helt år på på fem skidorter för bara 99 kr/mån

En tur över gnistrande fjällvidder i Storlien. Kvällsskidåkning i Stockholm. Utförsåkning i Härjedalen eller vådliga äventyr i Gesundas Funpark. Allt detta och mycket mer erbjuder Sportstyle alla skidåkningssugna. Till ett pris som de flesta har råd med. Medlemsskap i Sportstyle Member Club kostar endast 99 kr per månad (eller 1.099 kr/år vid direktbetalning). Då ingår ett liftkort som gäller under ett helt år i alla anläggningar: Gesunda, Funäsdalsberget, Storlien, Almåsaberget och i Stockholm, Ekholmsnäsbacken. Det är till lägre kostnad än ett veckokort på de flesta andra vintersportorter i Sverige.

Liftkortet gäller även i sommaröppna liftar
För också under sommarsäsongen erbjuder Sportstyle olika upplevelser och aktiviteter som möjlighet att pröva MTB-cykling, klättring, vandring och mycket, mycket annat.

Unik giltighetstid – kan gälla under två vintrar
Det unika med Sportstyles årskort är, förutom priset, den förmånliga giltighetstiden. Du köper inte kort för en säsong, utan kortet gäller exakt ett år från den dag du köpet det. Om man köper årskortet exempelvis den 22 februari så gäller det till 21 februari året efter. Den som åker skidor i Funäsdalen under påsken kan alltså åka skidor i Storlien hela nästa års sportlov på samma kort.

– Mig veterligen finns det inget liknande liftkort i världen, säger Ulrich John, VD för Sportstyle. Även om själva tekniken har utvecklats så har sättet att använda liftkort varit detsamma i 40 år. Det här vill vi ändra på, därför har vi skapat ett modernt, flexibelt liftkort som de flesta människor har råd med. En av våra målsättningar är att öka tillgängligheten för alla som finner glädje av skidåkning – i såväl backar som spår.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in