En av världens mest efterlängtade snowboardfilmer

Premiärvisas i Stockholm på biografen Park den 14 november och då kommer även Travis Rice för att personligen presentera filmen That’s It, That’s All.

Av: admin

Fredagen den 14 november kommer den amerikanska snowboardlegenden Travis Rice till Stockholm och premiärvisningen av den egna filmen That's it, That's all. Filmen, som haft en rekordstor budget, visas i HD på biografen Park i Stockholm.


Med That's It, That's All höjs ribban rejält både när det gäller åkning och produktionskvalité. Allt är filmat i HD-upplösning och på 35 millimeters film.

Under två år har Travis Rice och medproducenten Curt Morgan rest runt i världen för att hitta platser som kunde fånga snowboardåkningens innersta själ och hjärta. Nya Zeeland, Japan, Tyskland, Kanada och legendariska orter som Valdez, Jackson Hole och Mammoth i USA, är några platser som filmteamet besökt.

Bakom produktionen av That's It, That's All ligger produktionsbolaget Brain Farm i samarbete med Quicksilver och Red Bull. Med tillgång till den bästa utrustningen och de bästa snowboardåkarna i världen har producenterna skapat en visuell snowboardfilm som inte liknar något annat i genren. Med dussintalet kameror och såväl snöskotrar som helikoptrar till sin hjälp har filmteamet kunnat skildra åkningen ur helt unika perspektiv.

Bland de åkare som medverkar i That's It, That's All finns förutom Travis Rice, Mark Landvik, Nicolas Müller, Terje Håkonsen, Jeremy Jones, John Jackson, Pat Moore, Scotty Lago, Bryan Iguchi, Jake Blauvelt, Danny Kass och många fler.

Under hösten premiärvisas filmen på biografer runt hela världen. Den 14 november kommer Travis Rice till Sverige för att personligen presentera That's It, That's All på biografen Park i centrala Stockholm. På stor duk får publiken också svar på frågan varför Travis och hans vänner brinner passionerat för just snowboardåkning.

Visningen av That's It, That's All hålls på biografen Park, Sturegatan 18, fredagen den 14 november klockan 20:30.

Biljetter till visningen kan köpas från och med vecka 43 på Quicksilver Store, Norrlandsgatan 10. Pris: 50 kr

Mer information om filmen och trailers

 

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Efter långa diskussioner kring ämnet avgifter och allemansrätt kommer här en sammanfattning av tråden och även en omröstning. Vad tycker du i frågan?
Fler kvinnor än någonsin har anmält sig till nästa års Vasaloppet. Nu fortsätter arbetet för att få fler kvinnor att även anmäla sig till cykelloppen.
Frågor angående ”rätt” vildmarksutrustning ökar. Vissa föremål är “nödvändiga” men de finns massa varianter! Hur lång turen är spelar roll men det ... 7 kommentarer

Vasaarenan på turskidor

7 dagars tur i februari vid Vasaloppets spår. 5 kommentarer

Dramatisk vintertur

Den senaste tiden har det blåst mycket, och det kommer så att fortsätta några dagar till! Ni som känner för att läsa om stormar i den trygga ... 4 kommentarer

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.