Nyheter > c/o Stöten

c/o Stöten

Skidorten Stöten i Sälen kommer under kommande vintersäsong att lansera Sveriges första realitysåpa i fjällmiljö, kallad c/o Stöten. Stötens 200 säsongsanställda kommer att blogga, twittra, facebooka, youtuba, bambusa om sina liv och vardag. Allt från romantik till grå vardagsmorgon, skratt och tårar. Och givetvis en hel del skidåkning.Det blir första gången i Sverige en stor arbetsplats låter alla sina anställda berätta om sina liv i en blogg - på arbetstid.
Stöten i Sälen söker nu nyckelpersoner till bloggsåpan, bl a en kock, bartender och liftskötare. Ett krav är att de bloggar, twittrar, facebookar, youtubar. bambusar. Därmed blir blogg en merit på cv:t.

Malin Thorsen, marknadschef på Stöten i Sälen: "Stöten är en perfekt miljö för en arbetsplatsbaserad såpa. Det är en spännande tid för alla våra säsongsanställda. Många tar steget ut i vuxenlivet hos oss, och det hinner hända mycket på en skidanläggning under en vintersäsong."

Malin Thorsen: "Bloggar och Facebook är en del av vår vardag idag, därför känns det naturligt att också Stöten finns där våra gäster finns. Här kan vi nå våra gäster på ett sätt som traditionell marknadsföring inte alltid lyckas med. "

Linda Skugge: "Detta är en fantastisk chans för alla ungdomar, en blogg är vad man gör den till. Detta kan ta dem vart de vill bara de kämpar och är smarta. En fantastisk karriärmöjlighet - the sky is the limit."

Linda Skugge: "Detta blir en bloggsåpa av sällan skådat slag. Jag hoppas att nya Blondinbella-stjärnan tänds där uppe i pisten. Det är intressant att se hur unga killar och tjejer lever idag, och spännande att få se vilka som blir stjärnorna på Stöten."

C/o Stöten är ett enkelt och effektivt sätt att visa upp vad Stöten i Sälen har att erbjuda. All personal kommer via bloggar, twitter, facebook. youtube. bambuser att beskriva sina liv på Söten. Senare i vinter kommer projektet att utökas med kända gästbloggare. Dessa är än så länge hemliga.

Linda Skugge blir bloggcoach åt c/o Stöten. All personal kommer att utbildas i hur man framgångsrikt sköter en blogg. Personalen kommer även utbildas i de tekniska finesser som finns i bloggverktygen. Projektet kommer att styras av en redaktör på plats.

Stöten i Sälen är Sveriges 7:e största skidanläggning. Anläggningen har 20 liftar och 30 nedfarter. Verksamheten omfattar även stugbyar, hotell, restauranger, sportservice, SPA, bad och konferensanläggning och allt boende är ski-in/ski-out. Bolaget ingår i Norlandia-koncernen.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook