Nyheter > Alpin premiär på Idre Fjäll idag

Alpin premiär på Idre Fjäll idag


Foto: Idre Fjäll

Det är ett tjockt lager med snö som lagts ut i den svarta pisten ”Specialen” på Idre Fjälls nordsida och bredden är generöst tilltagen med möjlighet att sätta tre banor i bredd. Specialen har dessutom bra lutning för duktiga åkare och har ett perfekt läge intill stolsliften Nord 6:an, vilket medför högkvalitativ träning med kort transportsträcka och möjlighet att återhämta sig under färden upp.

Till denna försäsong har Idre Fjäll även investerat i ny belysning i nedfarterna Specialen och Carvingsvängen, vilket gör att grupperna kan träna såväl tidig morgon som sen kväll.

Det är mest landslag, elit och klubbar som tränar nu men den 2 november under höstlovet beräknar man öppna ytterligare en nedfart och det kommer finnas möjlighet för övriga gäster att ta de första svängarna några timmar per dag. De aktuella nedfarterna blir svårighetsgrad svart/röda och kommer vara hårdpreparerade så det krävs att man är en ganska duktig skidåkare. Sedan den 14 oktober är även längdspåren öppna, i skrivande stund finns det 4 km längdspår.

Mer information

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!