Nyheter > Aktivitetsdag på Ängsö utanför Västerås

Aktivitetsdag på Ängsö utanför Västerås

Lördag 6 maj når kampanjen Kvinnliga äventyrare sin kulmen, under en aktivitetsdag på Ängsö naturreservat utanför Västerås.


Foto: Lisa Löwenborg

”Vi har satt ihop ett fullmatat schema med olika typer av utomhusaktiviteter och workshops. Det är alltifrån att lära sig fota naturbilder, skriva om sina upplevelser och utomhusmatlagning, till upplevelselöpning, medveten vandring och överlevnadskunskap. Alla aktiviteter är gratis och evenemanget är öppet för alla. Även män bör kanske tilläggas, för vi har fått några frågor kring det med. Visst ligger fokus på kvinnors friluftsliv, men alla dörrar står öppna för den som är intresserad och vill vara med”, säger Emelie Bröms, kommunikatör och projektledare på Morakniv.

Reaktionerna på och mottagandet av kampanjen och dess budskap har hittills varit över förväntan – vilket bådar gott för projektets framtid.

”Det är helt otroligt vilket mottagande kampanjen har fått. Tjejer från hela landet har slutit upp och delat med sig av sina egna upplevelser, tankar och vardagsäventyr. Vi ser det som ett tecken på att den här typen av gemensamt forum och plattform är både behövligt och efterfrågat. Därför kommer vi fortsätta driva Kvinnliga äventyrare. Vi har många spännande planer på gång som vi kommer jobba med under sommaren och sedan kör vi så det ryker i höst igen”, säger Emelie Bröms.

Läs mer.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in