Lite sporadiska utflykter som vi gjort.

Användarnamn: Ewerhof

Intressen: Fågelskådning, Friluftsmat, Vandring, Litteratur, Foto

Mer på profilsidan


Beställt en ryggsäck på nätet.

 

Här hittade jag en, billig, 75 liters ryggsäck.

http://www.eratukku.net/fritid/product_info.php?cPath=135_216&products_id=345

Det ska bli spännande och se den i verkliga livet. Blir jag missnöjd så har butiken returrätt inom 14 dagar, så därför vill jag testa den. Billig i pris måste ju inte per automatik betyda billig i kvalité. Det tar nämligen emot lite att strö tusenlappar runt sig för att kunna genomföra sina semester drömmar. Hellre lägger jag då en större summa på ett par rejäla skor eller kängor.

Så nu väntar jag på en lapp i brevlådan...

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2009-05-07 21:34   BrittMarie
Jag håller tummarna för att den passar dej!
 
2009-05-10 18:48   Geronimo
Har en ryggsäck av det märket. Helt OK. Riktigt bra pris är det som sagt. Har en mindre variant 45 liter tror jag det är och den fungerar d¨å som dagsryggsäck.
 
2009-05-10 18:54   Karin Hofvander
Åh, vad kul att höra, Geronimo! :-)
Ja, jag antar att är den bara bra i sömmarna och inte helt åt hellskotta fel i sin uppbyggnad för ryggen så borde den duga åt mig. Vad jag förstår så kan ju sättet att packa påverka även bra rygga i fel riktning. Trots alla finesser.
 

Läs mer i bloggen

Semester!

Vi packade båten och gav oss iväg ut på sjön. Så härligt!

Första anhalten blev en liten vik vid Gällnö. Där stannade vi några dagar och...bara sov! I alla fall gjorde jag det, 'gubben' solade och tittade på båtar. Nästan lite skrämmande, för den vakna tiden var väldigt liten för min del. Men sedan hade kroppen gått ner i varv och även ställt om sig till lugnet och rytmen efter vågorna.

Premiär tur med båten.

Japp, så var hon i sjön igen och livet har lite mer innehåll. En kvällstur med snabbmiddag, färdigstekt kyckling, blev det direkt efter jobbet. Hundarna strosade glatt omkring i sina västar.

Happy Towel day!

http://www.towel-day.com/en/

...eller som vi säger på svenska Glad hadduksdag!


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.