Lite sporadiska utflykter som vi gjort.

Användarnamn: Ewerhof

Intressen: Fågelskådning, Friluftsmat, Vandring, Litteratur, Foto

Mer på profilsidan


Premiär tur med båten.

Japp, så var hon i sjön igen och livet har lite mer innehåll. En kvällstur med snabbmiddag, färdigstekt kyckling, blev det direkt efter jobbet. Hundarna strosade glatt omkring i sina västar.

Kaffe på maten.

Skrakhona med sina små. Tyvärr är jag inget fotogeni men även halvkassa bilder kan vara stöd för minnet.

Kolla in den här tallen. Den ser ut att vara på väg ner till vattnet. Grenarna formar sig efter berget.

:-) Nu börjar sommaren på riktigt. Imorgon åker vi ut igen och nattar troligen över. Helgen ska ju tydligen bli fin så vi passar på att rivstarta.

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2009-05-29 22:52   Erik F
Det såg riktigt härligt ut. Vad är det för båt?
 
2009-05-29 23:01   Karin Hofvander
Trålaren heter modellen. Just den här är troligen 'pluggen' till de andra och den ser lite annuorlunda ut men inte mycket. Ska ta en 'helfigursbild' på henne och lägga in. Hon é fiiin!
 

Läs mer i bloggen

Semester!

Vi packade båten och gav oss iväg ut på sjön. Så härligt!

Första anhalten blev en liten vik vid Gällnö. Där stannade vi några dagar och...bara sov! I alla fall gjorde jag det, 'gubben' solade och tittade på båtar. Nästan lite skrämmande, för den vakna tiden var väldigt liten för min del. Men sedan hade kroppen gått ner i varv och även ställt om sig till lugnet och rytmen efter vågorna.

Happy Towel day!

http://www.towel-day.com/en/

...eller som vi säger på svenska Glad hadduksdag!

Spontan Pick-Nick!

Släkten gjorde en rivstart igår vid niotiden på morgonen. "Känner ni för pick-nick?" Sen gick telefonerna varma då allt och alla skulle synkroniseras till samma tid och plats. Det blev 12 stycken som tog sig ut i skogen och grillade korv över årets första lägereld. Det vart mycket skoj och skratt under de tre timmarna och alla skildes sedan åt igen för att ta buss och bil till hemmen.

En härlig utflykt som inledning på långhelgen. Dessutom visade det sig att min ena bror hade en vandrar rygga som han ville sälja billigt. Perfekt till min man. Så det blev både nytta å nöje med den 'turen'. :-)


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.