Gregory Baltoro 85FÄRG: Dusk Blue
MATERIAL Body: 210D Honeycomb Cryptorip HD Nylon & 210D High Tenacity Nylon
DIMENSIONS 23 x 69 x 43 cm
REGNSKYDD VIKT: 0.1 kg
DAYPACK VIKT: 0.132 kg
MAX. VIKT: 27 kg
VOLUME 85 L
VIKT: 2.34 kg


Tillverkare: Gregory
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bärsystemet (Response A3), passformen, Kvalité i alla detaljer, Stora sidofack, Medföljande regnskydd

Minus:Fickorna på midjebältet är något små.

Kommentar: Jag hade under en längre tid kollat på en rad olika ryggsäckar i 70-85l klassen, bl.a Fjällräven Kajka, Osprey Xenith 88 och Lundhags Gnaur 75. Jag provade och lastade tungt i de olika ryggsäckarna men ingen av dessa var i närheten lika skön att bära tungt med som Gregory Baltoro 85. Den som kom närmast var Lundhags Gnaur 75 som också passade min kropp på ett bra sätt men Baltoro 85 satt lite bättre på min rygg och har troligen det bästa bärsystemet på marknaden, följer din kropps rörelser på ett mycket bra sätt. I topplocket finns 3 fickor, 2 på ovansidan som är stora och lätta att komma åt och en på undersidan där även det medföljande regnskyddet finns.

Jag har varit ute ett gäng dagar och övernattningar med denna ryggsäck nu och den har vait tungt lastad och bärsystemet visade sig vara det bästa jag provat - så skön att bära och kan inte göra annat än att rekommendera denna ryggsäck.

så är det lite kul att just Gregory Baltoro inte syns lika mycket där ute som tex Osprey eller fjällräven....

På fronten finns det en stor öppning med dragkedja som man kan öppna och komma in i det stora huvudfacket utan att behöva öppna topplocket, Liknande det som finns på Kajkan. På höger sida finns en hållare för en vattenflaska eller liknande som är mycket bra placerad och gör att du alltid lätt når vattenflaskan. Det ingår en sk "Daypack" som också tjänstgör som behållare för ev vätskesystem.

Liknande produkter: Fjällräven Kajka 85, Osprey Xenith 88, Lundhags Gnaur 75

Kundservice: N/a

Pris: 2636

Logga in