Arcteryx Naos 85Stor vattentät rygga!


Tillverkare: Arcteryx
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Bärsystemet, storleken, vattentålighet och vikten.

Minus:Priset, antalet fack.

Kommentar: Har Nu fått förkovra mig med denna ryggsäck som jag väntat på att få recensera länge.

Jag hade skyhöga förväntningar och de kanske inte alla uppfylldes.

För det första så måste jag säga att den är gedigen!något som de flesta arcteryx säckar brukar kunna uppnå.

Däremot så saknar jag vissa funktioner. Det första att den är relatift svårpackad, Dvs det finns totalt 5 fack i säcken och 4 av dem rymmer i princip inget. Med detta så menar jag tex kastruller, kök, o dylikt.

Det kan behövas kompleteras med en arcteryx accesory pocket. Men vill amn lägga ut 700sek efter att ha köpt en säck för närmre 6000 är en annan fråga.

Angående vattentätheten så är den absolut inte vattentät. Vattenavvisande är ett bättre samlingsord. Med det menar jag att om man ftätar den och lägger i torra kläder. Dränker den i ett badkar och trycker ner den så kommer den långa dragkedjan att ge med sig och vatten kommer att pysa in i huvudfacket. Den må tåla hur mycket regn, slask och snö som helst men låt den inte åka ner i forsen allt för länge.

Ett stort plus är vikten, enkelheten och bärsystemet. Men utöver detta så är säcken enligt mig inte egentligen värd pengarna. Men är man som jag ett inbitet arcteryx fan så vill man helt enkelt ha den där lilla arcteryxius figuren på sina prylar.

Men den är stor och prylarna kommer inte bli blöta om man då inte badar med säcken, det kanske inte går att begära men vattentät är jhu vattentät och inte vattenavvisande.

Liknande produkter: Bora 95, Bergens viking I och II

Kundservice: Arcteryx är alltid arcteryx.

Köpplats: www.moosejaw.com

Pris: 4900

Logga in