Norröna

» Ladda upp produktbild

Falketind jacka Gore-Tex Pro Shell


Tillverkare: Norröna
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: passform, snygg, slitstark,

Minus:priset om man hade betalat fullpris

Kommentar: Utan tvekan den bästa jacka jag har ägt. Passformen är super bra och hela jackan känns välgjord och tittar man på dom små sakerna så blir man imponerad.
Möjligheten att öppna upp i armhålan genom att öppna en dragkedja funkar utan problem på denna modell, dvs den hakar aldrig upp sig. Inte heller har den stora dragkedjan hakat sig eller bråkat.
Fickorna är stora och sitter på ett sånt sett att man utan problem kan öppna dom med en väska med kraftiga midjeremar. Sakerna man har i fickorna kommer inte heller hamna i vägen för midjeremearna.
Köpte min på rea och fick då betala 2500:-. ORD pris var 5000:-
Jag vet inte om jag tycker att jackan är värd 5000:- men vhar man dom pengarna över och ska köpa en riktigt awesome jacka så ska man köpa denna!!!

Kundservice: Har efter köpet vart i kontakt med femmans sport ang tvättråd av jackan. Pratade med en yngre blond kille som hade full koll på hur man skulle göra och hur man skulle efterbehandla jackan.

Köpplats: femmans sport

Pris: 2500

Plus: * Passform * Funktion * Detaljerna * Hållbarhet

Minus:* Priset möjligen. Å andra sidan kostar ju konkurrenter med samma kvalitet lika mycket.

Kommentar: Norröna Falketind Gore-Tex Pro Shell är den bästa skaljacka jag någonsin ägt! Hade innan en Northface Summit Series Gore-Tex XRC som jag storgillade ... ända till jag provade Norröna Falketind. Då förstod jag hur en jacka skall sitta!! Nu räckte jackan till i ärmlängd. Northfacejackan har för korta ärmar för en Nordbo. Sträcker man armarna uppåt är ärmarna för korta. På Norrönan blir det minsann ingen glida. Den går också lite längre ned över rumpan vilket är himla gott när det blåser eller regnar. Fickorna är placerade so att man kommer åt dem även med ryggsäcken på. Nu är ju jag inte någon klättrare, men den är konstruerad för klättrare så selen borde heller inte vara ivägen för fickorna. Ventilationsdragkedjorna under armarna är också de mycket bättre utförda än på Northfacen. När jag hade dem lite öppna i armhålan på Northfacen hakade ibland spännena i varandra när jag rörde på armarna. Irriterande. Detta har Aldrig skett med Norrönajackan! Huvan sen .. ett kapitel för sig självt. Jag har aldrig provat en jacka med bättre huva. Jackan sitter ganska tight. Man får inte ha kalaskula.

Jag har haft min Norrönajacka i 7 månader nu och är helnöjd. Jag har också köpt byxor. Svalbard Flex1. Stretchmaterial som gör att byxorna känns mer som ett par löst sittande långkalsonger. Jag har ett par gånger kommit på mig med att kika ned så jag verkligen har byxor på mig när jag skall ut och handla *L*. Jag har skrattat åt mig själv och kännt mig skitfånig. Men men, byxorna är väldigt sköna.

Kundservice: Svara snabbt på mail och i telefon.

Köpplats: www.vestrojakt.se

Pris: 4450


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.