Lundhags Traverse Pro Pants

Lundhags Traverse Pro Pants

Traverse Pro är en uppgradering av Traverse-byxan. Vi pratar om ett fulländat system avancerade ytterplagg. 65/35 ECO-materialet (65% polyester och 35% ekologisk bomull) är givetvis vind- och vattenavvisande samt snabbtorkande.

Byxan är förstärkt över bak och knä med Dermizax® stretchmembran. Längst ned är byxbenen förstärkta i Scholler Keprotec®. I byxans nederkant ger Boot-Loc dig möjlighet till optimal justering mellan byxa och känga.

Förböjda, tvistade ben, grenkil och långa sidoventilationer ger maximal rörlighet och komfort. Två handfickor och två benfickor med bälg varav en med inbyggd ficka för mobilen.


Tillverkare: Lundhags
Tillverkarens produktsida
 
Betyg: 4.54.54.54.54.5
(betyg 4.5 baserat på 2 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 1 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Är mycket nöjd med byxan som sådan, material, slitstyrkan, vindtäthet och vatten avvisning, vilket var vad jag sökte efter, då jag köpte dessa byxor i höstas inför långfärdsskridskosäsongen (vilket långt ord!)
Men Lundhags har gjort en del missar enl mitt tycke. Här följer några.
- Remmen till snö/skolåsen sticker rakt ut när man dragit år den runt skon. Det borde ha varit en hälla som man kan stoppa in den i. Nu går låset lätt upp eftersom remmen sticker rakt ut och hackar i => låset går upp.
- Benfickorna borde vara placerade på utsidan låren i st f mitt fram, då är det lättare att ta i/ur grejor.
- Mobilficka i högra benficka är också felplacerade, grejor och kartor som man vill stoppa ner i benfickan fastnar i mobilfican.
- Saknar också bälg på i alla fall den ena benfickan.
- Saknar också åtminstone en bakficka.
- De vanliga fickorna är väl grunda, känns som att saker skulle kunna glida ur då man sitter ner
Var idag ute på vunderbara Vänerisar och då var det en av kamraterna i klubben som köpt T&P motsvarande byxa (ITAB) och den såg förvånansvärt lika ut i uppbyggnaden och remmarna för skolåsen var exakt lika. Man undrar ju om ¨det finns fler likheter utom i pris för där brukar ITAB vara oslagbara.

Kundservice: Gôrbra, kunnig och tillmötegoende personal som ger kunden all tid den vill ha. 5* till personalen

Köpplats: Magazinet, Karlstad

Pris: 1700

Plus: Bra fickor, med mobilficka i benfickan. Stretch på rätt ställen. Smidiga att röra sig i.

Minus:Skulle kunna vara lite kortare i grenen då jag gillar att ha byxorna rätt långt ner på höften, men det är nog det enda.

Kommentar: Det här är ett par riktigt riktigt bra byxor. Jag har slitit på mina i två år nu. Vandring, klättring, turskidåkning, glaciärturer, fiske m.m. Riktigt bra kvalitet är det. Har lyckats göra ett litet hål i dem, MEN när byxa möter stegjärn är det inte så konstigt att byxan förlorar.

Liknande produkter: Lundhags traverse, fjällräven g1000

Kundservice: Bra. Svenskt företag. Lätta att få tag på. Snabba leveranser.

Köpplats: Lundhags


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.