Lundhags Ranger High

Lundhags Ranger High

En känga från Lundhags. Ranger High är en hög känga i slitstark nubuck. Den är tillverkad på Opti-lästen som håller foten i ett stadigt grepp. Med kraftig sula för optimal framkomlighet.


Tillverkare: Lundhags
Tillverkarens produktsida
 
Betyg: 3.673.673.673.673.67
(betyg 3.67 baserat på 3 recensioner)

Skriv en egen recension

Det finns 0 ägare på Utsidan Lägg till i Min utrustning


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Ganska lätt.Rejäl Vibram-sula.Snyggt.

Minus:Varför gör man kängan i nubuk?Mode?

Kommentar: Den här recension avser Ranger Mid:Fint året-runt känga.Inte för tung, inte för lätt,heller.För mig går det bra att använda den till -10C med endast en ull strumpa.Blir det kallare behöva man väl en liner också.Har fått den nästan vattentätt genom att smörja den med vax.Det gör lädret blank men funkar bättre än att prova att behålla nubuks struktur och impregnera dem.

Liknande produkter: Meindl Island Pro

Kundservice: behövdes ej.

Köpplats: Fjällsport i Tärnaby

Pris: 1900

Plus: - Skulle väl vara snygg men vad hjälper det när den inte fungerar...

Minus:Sitter inte fast, och när den sitter fast stasar den....moment 22 Foten glider fram och tillbaka med risk för skavsår

Kommentar: Detta är den sämsta sko jag har haft, förutom cowboybootsen jag hade i gymnasiet.
Provade skon i affären och den satt bra där men när har gått med den så sitter inte foten fast. Och drar man åt snörningen mer så stasar det. Jag har använt Lundhags Liner socka och utanpå den mer isolerande Extreme sock. Dock är dessa helt hopplösa då de töjer sig något alldeles otroligt, hade jag varit på fjället hade jag satsat på att dränka mig i en jock för att gå med denna kombination är helt omöjligt. Försvarets M90 känga framstår som rena lyxskon i jämförelse med denna skapelse.
Jag har valt storleken enligt Lundhags rekommendationer med 20mm utöver fotstorlek. skon är 299mm och min fot är med sockor 279mm. Testade en större storlek men då juckade hälen och det även med sula så jag måste ha rätt storlek.

Liknande produkter: HanWag

Kundservice: Fjällsport har varit mycket bra.

Köpplats: Fjällsport i Tärnaby

Pris: 2045

Plus: Snörningen

Minus:Priset

Kommentar: köpte mina rangers i sommras och har gått in dem hela hösten. Dem kräver att man går in dem, men när man väl gjort det så sitter dem perfekt. Kängorna funkar som året-runt kängor. Underhåller man dem så är dem en fröjd att använda.

Köpplats: Naturkompaniet

Pris: 2700


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.