Norröna Trollveggen, nya modellen

» Ladda upp produktbild

Gore-tex-jacka passar till skidåkning, hällregn och vind.


Tillverkare: Norröna
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Snygg, skön

Minus:Tejpningen

Kommentar: En jacka som jag inte har så mycket att klanka ned på. Det ända som skall nämnas var att en tejpremsa över en söm var på väg att ge sig. Detta lagade Norrøna glatt och jag fick tillbaka jackan efter ett par veckor.

Jag har använt min jacka till skidåkning och till vardags. Den går ned över rumpan vilket kan vara ett problem med många Gore-texjackor att de inte gör tycker jag. Den har lättjusterade dragskor i midjan i jackslutet samt i huvan som är försedd med en ståltråd för att man skall kunna få den perfekta formen.

Vid skridskoåkning har jag blivit mycket svettig och de ventilationsöppningar som finns under armarna är inte till så stor hjälp. Då har jackan varit rätt blöt innuti. Det är inget som jag tror utmärker denna jacka utan så blir alla jackor.

En annan bra sak vilket flera fabrikat mer och mer går ifrån är den täckta dragkedjan. Det är bra då man inte har en direkt utsatt dragkedja med en liten plastkant över. Fickorna har såna plastkanter över sig men den mest använda dragkedjan är en riktig bakom en tygkant.


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.