Lundhags Rocketeer Pants



Rocketeer Pants är kompromisslös med sina kevlarförstärkningar, rejäl benficka och Boot-Lock System™ med sin gummistrap och krok för att kunna fästa byxan vid kängan.

Två handfickor och en stor benficka. Lång, sned benventilation från baken till knät för ökad bälgeffekt. Materialet är eVENT® 3-Layer Fabrics. Byxan görs i unisexmodell. Bälte ingår ej.


Tillverkare: Lundhags
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Slitstark, bra passform, bra ventilation

Minus:Inga, ännu så länge...

Kommentar: Var ute efter ett par robusta rejäla skalbyxor för att använda under vintertid på fjället och snubblade över ett par Rocketeer för halva priset, och köpte direkt!
Har inte hunnit använda dom i "fält" ännu, men dom känns väldigt lovande!

Modellen är rymlig, underställ, byxa och värmebyxa får utan tvekan plats inuti. Ventilations öppningar i sidorna på benen(från knät och uppåt 60cm). Är förstärkt med "Schoeller Keprotec" (75/25 Polamyd/Kevlar) extremt hög rivstyrka från knä och ner.. Har krok och gummistrap som funkar mycket bra till att snöra åt runt kängan/pjäxan som förhindrar snö/vind att komma in och att byxan åker upp ovanför skon om man står på knän och mixtrar! Lite militärstuk över lösningen :-)!

Som sagt, byxan känns väldigt bra...skriver mer när jag utvärderat dom hårdare...

Mars -07! Nu har jag använt dom under en 8 vinterdygn i fjällen och dom har fungerat Utmärkt! Hade dom på nästan dygnet runt, så nu blev 4:an en klar 5:a!

Köpplats: Intersport

Pris: 1500


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.