Vaude Crusader 35En liten ryggsäck på 35 liter som i första hand är tänkt att användas på cykelturer och korta vandringar. Ryggsäcken har vad Vaude kallar Aeroflex, vilket är en kostruktion som lämnar en luftspalt mellan din rygg och ryggsäcken. Ryggsäcken är förberedd för vätskesystem (typ Platypus eller liknande).

Material: 600D Polyester/420D Diamond Ripstop
Volym: 35 liter
Vikt: 1000g


Tillverkare: Vaude
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Kommentar: Har länge funderat på att köpa en mellansäck.. Har sedan förut en ShoSho 7000 som jag använt flitigt, men tycker ibland att den är i största laget.. Slog därför till och köpte en Vaude Tour 50 på rea.. Fick betala 700 spänn för den, och det kan jag ju säga att den var värd.. Den sitter fruktansvärt bra (ialla fall på mina 179cm).
Det är en rejäl luftspalt mellan rygg och säck, vilket gör att du inte svettas nå märkvärdigt på ryggen...
Enda nackdelen är att ifall du lastar tungt, märker du att det är en luftspalt.. Pga. den hamnar ju säcken lite längre ut från ryggen.. Så man får tänka till lite när man packar..
Men i det hela stora är det en mkt. bra säck. Har vandrat, åkt skidor och "luffat" med den..

Plus: Aeroflex

Minus:Den är något dyrare än motsvarande ryggsäckar

Kommentar: Jag har använt ryggsäcken som en allround ryggsäck och har använt den främst på cykelturer men även på korta vandringar.
Det är smidig ryggsäck att ta med sig. Aeroflex systemet fungerar bra, man blir inte alls lika svettig på ryggen som med en vanlig ryggsäck.

 

Logga in