T12

» Ladda upp produktbild

Ryggsäck för multisport


Tillverkare: Lundhags
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Tre ytter fickor

Minus:lite styva spännband

Kommentar: Ett innerfack, en liten påse i toppen. Rymmer perfekt för jobbpendlingen (laptop, matlåda, underkläder+ ev något mer. Ytterfack för tex lamp-batteri och sidofack lätt åkomliga. Har inte varit ute i rejält regn ännu så hur tät den är vet jag inte, än så länge inget blött inuti. Lite tunt materialt i "säcken" men den ska ju vara lätt. Ser okej ut.

Liknande produkter: Haglöf corker , div mindre kända produkter

Pris: 450

Plus: Smidig, bra höftbälte

Kommentar: Denna ryggsäck använder jag när jag cyklar till och ifrån jobbet (1,4 mil om dagen). Köpte den för 2 år sedan och den är fortfarande hur fin som helst. Bra väderskydd och skön att ha på ryggen sommar som vinter. Rekommenderar denna ryggsäck skarpt.

Köpplats: Lundhags

Pris: 700

Plus: Enkel, ren design, sitter gjutet tack vare nedsänkt bälte.

Kommentar: Grymt skön att springa med tack vare nedsänkt höftbälte. Den första löparsäck jag testat där bältet inte omedelbart lägger sig på magen utan faktiskt håller sig i närheten av höfterna. Börjar nu kasta blickar på T24 som ersättning för min KIMM 35...

T12 rymmer ca 10 liter.

Liknande produkter: Har använt KIMM 35 och andra liknande produkter.


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.