Sea to Summit Ultra-Sil™ Day PackRyggsäcken är mycket användbar just för att den är så extremt lätt och komprimerbar. Tänk på miljön och använd den istället för plastkasse när du handlar eller tänk på dig själv och ta med Ultra-Sil Daypack som en reservryggsäck på ressan.

Egenskaper för Ultra-Sil Daypack:

* Extremt komprimerbar och går lätt att stoppa ner i en ficka eller till och med hänga i en nyckelring
* Strömlinjeformad, modern design.
* Väger endast 68 gram
* Volym ca: 20 liter
* Slitstark silikoniserad Cordura®.
* Förstärkta sömmar på utsatta partier
* Tvåvägs dragkedja


Tillverkare: Sea to Summit
Tillverkarens produktsida
 


 
Visar recensioner från      | Sortera efter    

Plus: Liten, lätt, tar lite plats med blir stor i uppackat läge.

Minus:Remmarna kan glida lite om den har för lite i sig.

Kommentar: Hur gör man när incheckningen gnäller om ett kilo? Tar fram väskan till handbagaget! Hur gör man när man reser i asien och inte vill ha mer än en väska att bära på men vill ha handbagage? Tar fram denna på flygplatsen och fyller den! Hur gör man när man är ute på stan och vill handla ngt? Jo, tar fram denna!

Helt klockren produkt. Är inte större än 2 tändsticksaskar, så man kan lätt ha med sig den i fickan. Min (och min sambos) åkte med oss Kina-Tibet-Nepal och agerade dagssäck för vatten och macka när man var ute. Dom blev också lastade med vatten mm för att ta hem. Har om jag minns ätt iaf lastat den med 8l vatten utan några problem.

Sedan så är bärremmarna inte avsetta att bära tungt i. Reglaget (för bärremmen) kan glida om ryggsäcken har för lite last, men det kan man lösa med en enkel överhandsknut.

Liknande produkter: finns typ inte, och om de finns så är de dubbelt så stora hopvikta och väger mer.

Köpplats: XXL

Pris: 199

Logga in

Tips!